سلام
در نسخه ی اصلی وقتی مطلب بلندی در قسمت تازه ها ارسال میشه ، به صورت اتوماتیک مطلب کوتاه میشه و گزینه ای به نام نمایش بیشتر به مطلب اضافه میشه
اگر امکانش هست این قابلیت رو به نسخه موبایل هم اضافه کنید
سلام
در نسخه ی اصلی وقتی مطلب بلندی در قسمت تازه ها ارسال میشه ، به صورت اتوماتیک مطلب کوتاه میشه و گزینه ای به نام نمایش بیشتر به مطلب اضافه میشه
اگر امکانش هست این قابلیت رو به نسخه موبایل هم اضافه کنید
پاسخها:
مرتبسازی بر اساسسلام
طبق امكاناتي كه به نسخه جديد اضافه شده :
قرار دادن دکمه نمایش بیشتر در افزونه تازهها
در نسخه موبابل دكمه نمايش بيشتر در قسمت تازه ها اضافه ميشه ولي بعد از كليك كردن بر روي نمايش بيشتر ادامه ي متن نمايش داده نميشه
يا مثلا وقتي مطلبي در انجمن ارسال شده قسمتي از مطلب در قسمت تازه ها نمايش داده ميشه و بعد دكمه نمايش بيشتر در نسخه اصلي نمايش داده ميشه ولي در نسخه موبايل دكمه نمايش بيشتر نمايش داده نميشه
مشکل دیگه ای که در نسخه جدید به وجود اومده:
بعد از ارسال متن در قسمت تازه ها با نسخه ی موبایل متن ارسالی دوبار پشت سر هم تکرار میشه
تصویر را ببینید متوجه میشید
نکته: وقتی نسخه ی کامل موتوشاب رو دانلود میکنم و موتوشاب رو از اول نصب میکنم این مشکلات وجود نداره و همه چی به درستی کار میکنه
ولی وقتی پک آپدیت موتوشاب رو دانلود میکنم و سایتم رو آپدیت میکنم این مشکلات به وجود میاد
سلام.
اقدامات پس از بهروزرسانی را به صورت کامل انجام میدهید؟ پوشه template_c را به صورت کامل خالی میکنید؟
در انجمن عبارت نمایش بیشتر در داشبورد وجود ندارد. مگر شما دکمه آن را میبینید که کار نمیکند؟
شما باید علاوه بر اینکه نسخه بهروزرسانی هسته را دریافت میکنید، تمامی افزونههای خود را نیز بهروزرسانی کنید. آیا افزونهها نیز بهروزرسانی شدند؟
نقل قول از یاسر علیمردانیدر انجمن عبارت نمایش بیشتر در داشبورد وجود ندارد. مگر شما دکمه آن را میبینید که کار نمیکند؟
در نسخه اصلی وجود داره ولی در نسخه موبایل عبارت نمایش بیشتر وجود نداره
نقل قول از یاسر علیمردانیشما باید علاوه بر اینکه نسخه بهروزرسانی هسته را دریافت میکنید، تمامی افزونههای خود را نیز بهروزرسانی کنید. آیا افزونهها نیز بهروزرسانی شدند؟
تمامی افزونه ها بروزرسانی شدند
روی لوکال هم که موتوشاب رو آپدیت کردم همین مشکل رو دارم
اگر امکانش هست، آخرین نسخه (10815، نسخه کامل) را دریافت کنید. پوشههای ow_static/plugins/admin و ow_static/plugins/base را در شبکه خود کپی کنید. احتمالا مشکل شما حل خواهد شد. این دو پوشه در نسخه بهروزرسانی وجود ندارند و باید قرار گیرند (ایشالا در نسخ آینده این موضوع برطرف خواهد شد.).
حتما پس از کپی این دو پوشه کش مرورگر خود را خالی کنید و ما را مطلع سازید.
نقل قول از یاسر علیمردانیاگر امکانش هست، آخرین نسخه (10815، نسخه کامل) را دریافت کنید. پوشههای ow_static/plugins/admin و ow_static/plugins/base را در شبکه خود کپی کنید. احتمالا مشکل شما حل خواهد شد. این دو پوشه در نسخه بهروزرسانی وجود ندارند و باید قرار گیرند (ایشالا در نسخ آینده این موضوع برطرف خواهد شد.).
حتما پس از کپی این دو پوشه کش مرورگر خود را خالی کنید و ما را مطلع سازید.
با راهنمایی شما مشکل حل شد
ممنون