سلام
افزونه رو نصب کردم ولی کار نمیکنه
وقتی کاربری در قسمت تازه ها مطلبی ارسال میکنه ، برای دوستان این کاربر اعلانی جهت ارسال مطالب تازه نمایش داده نمیشه باید صفحه رفرش بشه تا مطالب دیده بشن
نسخه استفاده شده 10812
سلام
افزونه رو نصب کردم ولی کار نمیکنه
وقتی کاربری در قسمت تازه ها مطلبی ارسال میکنه ، برای دوستان این کاربر اعلانی جهت ارسال مطالب تازه نمایش داده نمیشه باید صفحه رفرش بشه تا مطالب دیده بشن
نسخه استفاده شده 10812
پاسخها:
مرتبسازی بر اساسسامانه هر 30 ثانیه یکبار برای نوشتههای جدید بررسی خود را انجام میدهد. آیا شما 30 ثانیه صبر میکنید و باز هم دکمه مشاهده نوشته جدید در بالای صفحه برایتان نمایان نمیشود؟ ضمیمه را مشاهده کنید. این اعلان پس از 30 ثانیه نمایان شد.
من جای 30 ثانیه 5 دقیقه صبر کردم
برای من که در سایت خودم و در سایت دموی موتوشاب نشون نداد
کارهایی رو هم که گفته بودید انجام دادم ولی بازم نشد
بنده تصویر ضمیمه شده را در سامانه دمو گرفتم. سناریو شما جز این است؟
سناریو: کاربر 1 نوشتهای در داشبورد ایجاد میکند (با حریم خصوصی دوستان یا همه) و برای کاربر 2 که در صفحه داشبورد خودش حضور دارد، بعد از 30 ثانیه، دکمهای به منظور بارگیری نوشته جدید میآید تا نوشته تولید شده توسط کاربر 1 را مشاهده کند. (کاربر 2 و کاربر 1 با همدیگر دوست هستند.)
بنده تصویر ضمیمه شده را در سامانه دمو گرفتم. سناریو شما جز این است؟
سناریو: کاربر 1 نوشتهای در داشبورد ایجاد میکند (با حریم خصوصی دوستان یا همه) و برای کاربر 2 که در صفحه داشبورد خودش حضور دارد، بعد از 30 ثانیه، دکمهای به منظور بارگیری نوشته جدید میآید تا نوشته تولید شده توسط کاربر 1 را مشاهده کند. (کاربر 2 و کاربر 1 با همدیگر دوست هستند.)
منم همین سناریو رو اجرا میکنم
مشکل از افزونه نبود
مشکل از قالب سایت من بود که متن <<فعالیت در تازها>> رو نشون نمیداد که رفعش کردم
ببخشید که وقتتون رو گرفتم