سلام
من برنامه رو روی ادرس زیر اپلود کردم
اما وارد فرایند نصب نمیشه . دسترسی ها رو هم تغییر دادم اما تغییری ایجاد نشد
سلام
من برنامه رو روی ادرس زیر اپلود کردم
اما وارد فرایند نصب نمیشه . دسترسی ها رو هم تغییر دادم اما تغییری ایجاد نشد
پاسخها:
مرتبسازی بر اساسسلام
احتمالا کاری
که بایستی انجام بدید این است که تنظیمات htaccess مربوط به فولدر social را تغییر بدید به نحوی که سایت اصلی شما آن را مدیریت نکند.در حال حاضر پوشه فعلی توسط سایت اصلی شما مدیریت می شود.
لطفا اگر همچنان مشکلی بود اطلاع دهید
با سلام
پیشنهاد میکنم اول با مکانیزم کلی فایل htaccess آشنایی پیدا کنید.
بعد برای حل مشکل، لینکهای زیر رو مطالعه و راهحلهای پیشنهادیشون را اعمال کنید.
https://stackoverflow.com/questions/3414015/redirect-site-with-htaccess-but-exclude-one-folder
نقل قول از عیسی مرادنژادبا سلام
پیشنهاد میکنم اول با مکانیزم کلی فایل htaccess آشنایی پیدا کنید.
بعد برای حل مشکل، لینکهای زیر رو مطالعه و راهحلهای پیشنهادیشون را اعمال کنید.
https://stackoverflow.com/questions/3414015/redirect-site-with-htaccess-but-exclude-one-folder
دوست عزیز
اگر ممکنه کد جایگزین رو بدید تا فرایند نصب انجام بشه . الان وقت یادگرفتن ندارم
ببینید به احتمال زیاد شما الان فایل htaccess در روت پروژه خود دارید. ما اطلاعی از محتوای آن نداریم و اگر فایل دیگری برای شما بفرستیم، احتمالا دیگر بخشهای سایت شما خراب خواهد شد.
بهتر است فایل خود را باز کنید و همان تغییرات ساده (در لینکهای پاسخ قبلی) را اعمال کنید.
لطفا از خط «# END WordPress» به پایین، بقیه خطها را کامنت کنید (بوسیله گذاشتن کاراکتر # در قبل از تمامی خطها) و مجددا امتحان کنید. نتیجه را به ما اطلاع دهید.
سلام
انجام شد اما سایت وارد فرایند نصب نمیشه
درحلی هست که سیستم osclass رو در پوشه دیگری نصب کردم و مشکلی ایجاد نشد
اگر امکانش هست خطوط بالای عبارت «# END GZIP COMPRESSION» را نیز کامنت (بوسیله گذاشتن کاراکتر # در قبل از تمامی خطها) کنید.
آیا عنوان دیگری به جز social نیز امتحان کردید؟ شاید سامانه قبلیتون به عنوان social حساس است.
ابتدا عرض کنم که پوشه تغییر نام داده شد و باز هم وارد فرایند نصب نشدم .
در مورد کامنت گزاری هم بالای خط گفته شده 94 خط کد هست . همه 94 خط کامنت گزاری شود ؟
کلا این مشکل به دلیل وجود htaccess ای است که توسط افزونههای وردپرس تغییر کرده. شما اگر htaccess پیشفرض خود وردپرس را استفاده کنید هیچ مشکلی پی نمیآید. مدیریت این htaccess ها باید از طریق تیم پشتیبانی که برای شما وردپرس را راهاندازی کرده صورت بگیره چرا که ممکن است نرمافزار شما به دلیل مسائل امنیتی، جلوی htaccessهای دیگر مانند موتوشاب را بگیرد.
خطای داده شده بعد از سه خط کامنتگذاری نیز از طرف وبسایت شما داده میشه و نه از موتوشاب. نظرم اینه که اون 94 خط کامنت شه به صورت کامل و فقط htaccess وردپرس باقی بمونه.