‫ عدم اجرای فایل css

با سلام و خسته نباشید 

حین نصب موتوشاب و پس از نصب، فایل های css اجرا نشدند! از کنسول مرورگر هم عکس در پیوست گذاشتم. تمامی دسترسی ها به فولدر موتوشاب هم داده شده است. پوشه های فولدر ow_static هم وجود دارد.

لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

سازنده: Qodrat Dastpak زمان ایجاد: 15 فروردین 1397 زمان اتمام: 21 فروردین 1397

پاسخ‌ها:

مرتب‌سازی بر اساس
محمد آقاعباسلو تیم توسعه
محمد آقاعباسلو 16 فروردین 1397

ضمن عرض سلام و تبریک سال جدید

لطفا وارد مسیر زیر شوید:

/etc/apache2/sites-available

سپس برای فایل 000-default.conf که برای http است، عبارت DocumentRoot را یافته و زیر آن این سطرها را اضافه نمایید:

<Directory "/var/www/html">
AllowOverride All
</Directory>

برای فایل default-ssl.conf که برای https است، داخل

<VirtualHost *:443>

و در زیر خط

ServerAdmin webmaster@localhost

وارد کنید:

DocumentRoot /var/www/html
<Directory /var/www/html>
AllowOverride All
</Directory>

دقت داشته باشید آدرس مقابل DocumentRoot و Directory، آدرس مسیر ریشه‌ای است که فایل‌های شاب درون آن قرار دارد.

apache خود را restart کنید.

لطفا نتیجه را اطلاع دهید.

سپاس از توجه شما

ویرایش شده توسط محمد آقاعباسلو (16 فروردین 1397)
Qodrat Dastpak 18 فروردین 1397

سلام مجدد خدمت شما 

تنظیمات فوق انجام شد، ولی همچنان فایل های css اجرا نمی شوند. 

 

 

محمد آقاعباسلو تیم توسعه
محمد آقاعباسلو 18 فروردین 1397

سلام تشکر بابت اطلاع‌رسانی شما

تنظیمات را برایhttp در فایل 000-default.config هم انجام داده اید؟

لطفا بررسی کنید که در فایل config.php شما واقع در پوشه ow_includes متغیر OW_HOME_URL نیز بسته به تنظیمات شما https و یا http باشد و حتما حتما آخر مقدار متغیر / باشد مثلا برای http:

define('OW_URL_HOME', 'http:// نام دامنه و یا آی‌پی /');

در صورتی که فایل config.php را تغییر دادید و ذخیره کردید، آپاچی را restart کنید

در صورت برطرف نشدن مشکل، اگر ممکن است، بررسی کنید که فایل هایی که در تصویر ارسال توسط شما پیغام عدم وجود آن‌ها را می دهد در پوشه های مربوطه وجود دارند یا خیر؟

لطفا نتیجه را اطلاع دهید.

ویرایش شده توسط محمد آقاعباسلو (18 فروردین 1397)
Qodrat Dastpak 18 فروردین 1397

بله تنظیمات برای http هم اعمال شده بود ولی فایل رو پیوست نکردم.

تنظیمات فایل config.php هم درست است.

فایل هایی هم که خطا میدادند، در پوشه های مربوطه موجودند.

محمد آقاعباسلو تیم توسعه
محمد آقاعباسلو 18 فروردین 1397

سپاس

اگر ممکن است مانند تصویر ضمیمه response، تصویر response یکی از همان فایل هایی که اشاره می شود خراب هستند را ارسال کنید

Qodrat Dastpak 18 فروردین 1397

تقدیم شما

محمد آقاعباسلو تیم توسعه
محمد آقاعباسلو 18 فروردین 1397

تشکر از شما

اگر ممکن است وارد پوشه اصلی شاب شوید و دستور ls -l را اجرا کنید و تصویر نمایش داده شده را ارسال کنید.

سپاس

Qodrat Dastpak 18 فروردین 1397

ممنون از پیگیری 

محمد آقاعباسلو تیم توسعه
محمد آقاعباسلو 21 فروردین 1397

با پیگیری های انجام شده مشکل برطرف شده است.

این موضوع بسته شده است