سلام
در قسمت مدیریت صفحات وقتي منویی را برای ایجاد، ویرایش و یا حذف انتخاب ميكنم و ذخيره را ميزنم اين پيغام رو ميده : "خطایی در سامانه رخ داده است. (خطای 500) "
سلام
در قسمت مدیریت صفحات وقتي منویی را برای ایجاد، ویرایش و یا حذف انتخاب ميكنم و ذخيره را ميزنم اين پيغام رو ميده : "خطایی در سامانه رخ داده است. (خطای 500) "
پاسخها:
مرتبسازی بر اساسبا سلام خدمت شما،
لطفا در صورت امکان خطوط زیر را در انتهای فایل config.php واقع در پوشه ow_includes قرارداده و فایل را ذخیره کنید. کارگذار خود را بازنشانی کرده و مجددا مراحل ایجاد و ویرایش صفحه را طی کنید و پیغام خطای نمایش داده شده را برای ما در همینجا ارسال بفرمایید.
ini_set('display_errors',1);
ini_set('display_startup_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
خیلی متشکرم از پاسخ سریع شما
پیغام خطا به صورت ذیل می باشد :
Error details:
Type: Critical
File: /var/www/html/ow_core/route.php
Line: 166
Trace: #0 /var/www/html/ow_core/application.php(175): OW_Route->__construct('page_qex1xexe', '', 'BASE_CTRL_Stati...', 'index', Array) #1 /var/www/html/index.php(52): OW_Application->init() #2 {main}
تشکر فراوان
خطایی که ارسال فرمودید، متن کامل خطا هست؟ اگر نیست لطفا متن کامل خطا را اینجا قرار دهید
با سلام
لطفا تغییرات زیر را اعمال کرده و نتیجه را گزارش دهید:
- در فایل ow_includes/config.php مقدار OW_DEBUG_MODE را برابر true قرار دهید:
define('OW_DEBUG_MODE', true);
دوباره تلاش کنید. باید ارور کاملتری مشاهده کنید.
- آدرس زیر را وارد کرده و با کاربر مدیر لاگین کنید.
اگر قادر به ورود به بخش مدیریت شدید، وارد بخش مدیریت صفحات شوید و صفحات جدیدی که ایجاد شده است را حذف نمایید.
- اگر قادر به لاگین نبودید، وارد جدول ow_base_menu_item شده و سطر مربوط به page_qex... را حذف نمایید (مثلا از طریق phpmyadmin).
سلام
من تمام جدول های دیتابیس را جستجو کردم ولی چیزی که شما گفتید را پیدا نکردم
امکانش هست پاک شده باشه که سایت بالا نمیاد؟
سلام.
اگر پاک شده بود، این مقدار نباید باعث مشکل میشد.
برای بررسی بهتر میتونید کل فایل SQL رو اکسپورت کنید و داخل اون جستجو کنید.
همونطور که معلومه، جستجوی قبلی که در phpMyAdmin انجام شده، به درستی جواب رو برنگردونده.
احساس میکنم فقط دو مورد آخر رو حذف کنید اصلاح بشه. این دو سطر احتمالا مربوط به همون جدول base_menu_item هستند. اگر ممکن هست اسم جدول هر کدوم از این نتایج رو هم بنویسید تا تحلیل بهتری انجام بدم.
تشکر از پاسخگویتان
حدستون درست بود دقیقاً در همین جدول بود
فقط من باید این جدول را کلا حذف کنم بعد تو دیتابیس import کنم منظورتون این بود؟
خواهش میکنم
پیشنهادم اینه که از طریق phpMyAdmin این سطر رو پیدا کنید و پاک کنید تا راحتتر باشه و نیازی به حذف و واردسازی دوباره نباشه.
لطفا از تنظیمات پرتال phpMyAdmin برای رفتن به صفحات بعدی جستجو که در شکل هم به نمایش درامده استفاده کنید.
تمامی خطهای مربوطه رو پاک کنید. از جداول دیگر هم و اگر ارور جدیدی دیده شد، لطفا دوباره برای ما عکس بگیرید.
سلام خیلی ممنون از پیگیری شما
-متاسفانه مشکل من برطرف نشد و مجدد نصب کردم.
-یک سوال داشتم یک مدیر چگونه میتواند پسور کاربران دیگر را تغییر دهد.
سلام و وقت بخیر
- مشکلی که گزارش کردید ما تاکنون در هیچ کدام از شبکههای اجتماعی مشاهده نکرده بودیم.
- در بخش تنظیمات افزونه «موارد امنیتی ضروری» امکان تغییر رمز کاربر وجود دارد.
با تشکر
-مشکل من احتمالا به دلیل تداخل یکی از افزونه ها هست که امکان ویرایش و ایجاد منو را به من نمیداد.
-خیلی ممنون از راهنمایتان بابت تغییر رمز.