در تنظیمات موارد امنیتی ضروری (صفحه افزونه های) وارد سربرگ تنظیمات حریم خصوصی شوید و حالت پیشفرض "نمایش حضور من..*" را به دوستان من تغییر دهید.
پس از اعمال تغییر، قسمت حاضرین حتی دوستان حاضر را دیگر نمایش نمیدهد!
در تنظیمات موارد امنیتی ضروری (صفحه افزونه های) وارد سربرگ تنظیمات حریم خصوصی شوید و حالت پیشفرض "نمایش حضور من..*" را به دوستان من تغییر دهید.
پاسخها:
مرتبسازی بر اساسلطفا در صفحه بلاگ برای نوشته ها مانند رویداد و گروه یک تصویر اصلی که در تازه ها نمایش داده شود اضافه شود. (تصاویر داخل متن در بخش تازه ها نمایش داده نمیشوند.)
قسمت توضیحات رویداد اضافه شده (و شاید گروه هم همینطور باشد) در قسمت تازه ها دارای محدودیت عرض درصدی میباشد که باعث میشود همواره توضیحات کات شود و به خط بعد برود و نصف باکس خالی بماند که با فرمت سایر تازه ها همخوانی ندارد.
لطفا فیلتر مناسب برای دسته بندی رویدادها (و گروهها) براساس موضوع و همچنین بر اساس محل برگزاری (حساس به فیلد اضافی) ایجاد شود و به کاربر امکان داده شود فقط خبر هر دسته ای که انتخاب میکند را دنبال (follow) نماید. در غیر اینصورت اخبار رویدادهای غیر مرتبط باعث سردرگمی و عدم رغبت کاربر میشود.
مشکل ذکر شده مشاهده نشد.
سناریو اجرا شده: ابتدا وارد سربرگ تنظیمات حریم خصوصی شده و برای"نمایش حضور من در وبگاه" گزینه "دوستان من" انتخاب شد. سپس با دو حساب کاربری؛ یکی دوست کاربر و دیگری یک کاربر غیردوست به بخش "اعضا" از منوی اصلی رفته و سربرگ "حاضرین" انتخاب شد. تنها دوست کاربر، حضور کاربر در سامانه را مشاهده کرد.
اگر سناریو ذکر شده با سناریوی مورد نظر شما یکسان نیست. لطفاً سناریو خود را با جزئیات بیشتری ذکر کنید.
لطفا در صفحه بلاگ برای نوشته ها مانند رویداد و گروه یک تصویر اصلی که در تازه ها نمایش داده شود اضافه شود. (تصاویر داخل متن در بخش تازه ها نمایش داده نمیشوند.)
افزونه بلاگ فاقد بخش "بارگزاری تصویر اصلی" بوده و در صورت نیاز به وجود این ویژگی به مستندات توسعه مراجعه شود. همچنین به طور کلی، تصویر داخل متن در افزونه تازهها قابل نمایش نیست.
قسمت توضیحات رویداد اضافه شده (و شاید گروه هم همینطور باشد) در قسمت تازه ها دارای محدودیت عرض درصدی میباشد که باعث میشود همواره توضیحات کات شود و به خط بعد برود و نصف باکس خالی بماند که با فرمت سایر تازه ها همخوانی ندارد.
مشکل اشاره شده شناسایی و در صورت امکان در نسخه بعدی برطرف خواهد شد.
لطفا فیلتر مناسب برای دسته بندی رویدادها (و گروهها) براساس موضوع و همچنین بر اساس محل برگزاری (حساس به فیلد اضافی) ایجاد شود و به کاربر امکان داده شود فقط خبر هر دسته ای که انتخاب میکند را دنبال (follow) نماید. در غیر اینصورت اخبار رویدادهای غیر مرتبط باعث سردرگمی و عدم رغبت کاربر میشود.
برای اینکه کاربر بتواند رویدادها و یا گروههای مورد علاقه خود را بر اساس دستهبندی مشاهده نماید، دو افزونه جدید تحت عناوین "رویداد پلاس" و "گروه پلاس" برای دو افزونه مذکور در نسخه بعدی منتشر خواهد شد. امکان"دنبال کردن" یک محتوا، تنها برای افزونه گروه امکانپذیر است. نیازی به وجود ویژگی "دنبال کردن" برای افزونه رویداد نیست. همچنین به دلیل مسائل امنیتی امکان انتخاب "دنبالکردن" به صورت دستهای ممکن نیست و کاربر پس از نصب افزونههای "رویداد پلاس" و "گروه پلاس" با انتخاب یک دسته میتواند با ورود به گروههای دسته مذکور، تنظیمات "دنبالکردن" آنها را ویرایش کند.
مشکل ذکر شده مشاهده نشد.
سناریو اجرا شده: ابتدا وارد سربرگ تنظیمات حریم خصوصی شده و برای"نمایش حضور من در وبگاه" گزینه "دوستان من" انتخاب شد. سپس با دو حساب کاربری؛ یکی دوست کاربر و دیگری یک کاربر غیردوست به بخش "اعضا" از منوی اصلی رفته و سربرگ "حاضرین" انتخاب شد. تنها دوست کاربر، حضور کاربر در سامانه را مشاهده کرد.
اگر سناریو ذکر شده با سناریوی مورد نظر شما یکسان نیست. لطفاً سناریو خود را با جزئیات بیشتری ذکر کنید.
تفاوت سناریو: تغییر را از قسمت افزونه انجام دهید تا بطور کلی برای کل کاربران به صورت پیشفرض عوض شود..
ارسال ایمیل دسته جمعی بخش "متن" درست کار نمیکند.. ایمیل خالی دریافت میشود
لطفا بفرمایید فرمت ایمیل ارسالی را در کدام فایل میتوان تغییر داد.
مشکل مطرح شده شناسایی شد و در نسخه بعدی اصلاح خواهد شد.
لطفا نسخه موبایل که در برای نسخه بعد رفع اشکال میشود را به صورت اپ هم ارائه دهید. تشکر
این مشکل نیز شناسایی شده و در نسخه بعدی اعمال خواهد شد.
در بلاگ برچسب "اولین بلاگ" را برای مثال بیافزایید.
چنانچه در جستجو برچسب، "اولین" را جستجو نمایید یافته نمیشود
جستجو فقط عین عبارت را اگر باشد پیدا میکند. لطفا حساسیت را به جای "عین عبارت" روی "شامل عبارت" قرار دهید. تشکر
چطور میتوان برخی از فیلدهای افزوده شده به پرسش نمایه را که حاوی اطلاعات انگلیسی است چپ چین (ltr) نمود؟
برای این کار شما میتوانید از دستورات CSS ویرایش جهت متن استفاده کنید.
لطفا نسخه موبایل که در برای نسخه بعد رفع اشکال میشود را به صورت اپ هم ارائه دهید. تشکر
برنامههای کاربردی مانند نسخه اندروید و IOS در دست طراحی هستند و در اسرع وقت منتشر خواهند شد.
در بلاگ برچسب "اولین بلاگ" را برای مثال بیافزایید.
چنانچه در جستجو برچسب، "اولین" را جستجو نمایید یافته نمیشود
جستجو فقط عین عبارت را اگر باشد پیدا میکند. لطفا حساسیت را به جای "عین عبارت" روی "شامل عبارت" قرار دهید. تشکر
مشکل مطرح شده شناسایی و در نسخه بعدی اصلاح خواهد شد.
متاسفانه لوگو تغییر پیدا نمیکند خودتان لطفا تست کنید نسخه ۱.۸.۴ رو عرض میکنم
با سلام.
لطفا سناریو مشکل خود را به صورت کامل در قالب موضوعی جداگانه در انجمن مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بررسی و پیگیری شود.